Fodelsedag, padda och planer infor helgen!

Biblioteket 7.04 pm

Forst och framst; Grattis pa fodelsedagen Pontus!! Nu borjar du bli gammal.. haha Hoppas du far en harlig dag! : )

Jaha, nu sitter man har pa study hall igen. Det ar ratt skont idag for jag har inte sa mycket att plugga (orsaken til varfor jag skriver har). Alla atleter utom golflaget ar pa en basket match borta i baskethallen, lite underligt att inte Coach har sagt till oss att ga pa matchen. Det ar bara en traningsmatch ioforsig men det skulle ju vara ganska kul att ga pa anda. Man far ju stotta laget lite liksom : )

Idag har det varit en ganska smartfri dag. Det borjade lite segt med en trakig datorlektion, forstatte med en haltimma och sen avslutades med ett harligt religions prov. Jag tror anda att det gick ganska bra pa det, ingen katastrof iallafall, vilket ar bra hehe Efter skolan hade vi fys med laget.. vi var tre stycken pa fysen idag.. For igar sa Coach att om vi hade mycket att plugga skulle vi prioritera det. Amanda och Layla utnyttjade ju det ganska saftigt med att kolla pa OC hela dagen. vet inte om det raknas till pluggning? Naja, det ar deras problem. Sen att Amanda har varit inlast i hennes rum i typ 2 dagar i strack nu for att se klart hela sasong tre ar ju lite orovackande.. Ja, just det! Hon skulle ju borja en diet nu i borjan av veckan, hur kul som helst! Hon satt dar pa sondag kvallen med en cheeseburgare i handen och sa att hon var fet och att hon skulle borja banta. Vad sager man till det om det ar sant. Mitt svar blev "good for you" och jag kan lova att jag hade stora bekymmer med att inte borja skratta. Iallafall, hennes lunch forsta dagen pa dieten blev en pizza, med en pase chips och en Dr Pepper... (Och hon klagar pa min mat..) Jag tror hennes diet slutade samma minut som hon sa att hon skulle borja. Vi pratar ju anda om en tjej som ater tart-glasyr direkt ur burken.. Inte for att vara elak men ibland kanner jag mig ganska smart anda. Det ar sa skont att skratta lite at dom ibland!

Annan nyhet ar ju att Coach later mig komma tillbaka hit den 8 januari, vilket betyder en extra dag hemma. Yaay! Sa nu kommer jag ha ungefar 13 dagar i Sverige! Hur bra som helst!

Nu har hosten borjat komma har. Fast idag gick ju de flesta i shorts och t-shirt men igar var det regnigt och jag tror det kommer regna imon med. Det ar ganska mysigt nar det regnar faktiskt, man far ju lite kanslan av Sverige-host da. Kopte lite doft-ljus till mitt rum idag, sa det luktar nastan lite host pa mitt rum med. Mysigt!

I helgen blir det nog inte sa mycket spannande som hander. Jag och Jossan kanske ska ga till en fotbolls match pa lordag kvall. Baylor moter Texas A&M som ar en ganska stor skola sa det blir nog mycket folk, trevligt trevligt!

Nehe, nu far jag val ta och borja plugga iallfall. Hoppas vi gar over till matchen istallet. Det skulle vara kul att se lite annat.

Jag saknar er!
Kram Ida

Nu har man gatt och blivit sjuk..

(Baylor) bilblioteket 3.47 pm

Jaha, nu har man blivit sjuk ocksa. Sa blir det nar temperaturen sjunker till under 20.. haha Men jag tror att det radan ar pa vag bort for nu ar jag bara tappt i nasan och hostar sa det ar skont.
Har varit hos Jossan och Anna hela helgen sa nu har jag val smittat ner dom ocksa, inte bra.. Det har varit en bra helg och i lordags sa fyllde Anna 22 sa vi firade henne pa fredag kvallen. Hela deras lag var hemma hos dom sa det var trevligt! Och sen igarkvall var jag, Jossan, Anna och Meredith ute och at pa Olive garden (italiensk resturang) sa de tvar mysigt.
Sen har vi nog inte gjort sa mycket mer. Jag har forsokt att plugga ganska mycket for jag har mycket i skolan denna veckan. Ska forsoka gora klart det mesta ikvall pa Study hall, far hoppas pa det basta.

Annars hander det inte sa mycket nytt. Jag trivs nastan som fisken i vattnet har borta och jag borjar vanja mig vid mitt "nya liv". Det kanns fortfarande overkligt att man ar har och gar pa college. Det var ju inte langesedan jag gjorde ACT och TOEFL och borjade fundera pa att aka over. Lite skrammande hur fort allting har gatt, men samtidigt valdigt roligt! Jag kommer ihag hur jag oroade mig for massa saker innan jag akte som jag nu nastan skrattar lite at. Om man bara tar det lugnt och tanker logiskt sa loser det mesta sig, hur krangligt det an verkar i borjan. Samma sak ar det om man oroar sig for mycket jobb i skolan. Ju mer man tanker pa hur jobbigt allting ar desto mindre far man ju gjort. Sa fort man bara tar tag i det sa gar det ju oftast ganska bra. Oj, vad filosofisk jag blev sa har pa sondag eftermiddagen! Det kan nog vara nyttigt sa man mitt huvud borjar fungera igen efter en skon och lugn helg! :)

Nu ska jag borja lasa en artikel pa 17 sidor, sammanfatta den och sen beskriva likheter med mitt liv. Sa roliga uppgifter har lararna kommit pa har borta..  Men jag har en kansla av att det har loser sig det med!

Ha det sa bra och skot om er!
Ida

Hemma igen!

Biblioteket 10.14 am

Nu ar jag hemma igen fran San Diego och det ar faktiskt ganska skont. Det kanns lite konstigt att kalla Waco mitt hem, men i detta landet ar det ju faktiskt det. Helgen har varit jatterolig och jag har fatt se hur mycket som helst kanns det som. Inte sa mycket museer och sant men jag har fatt se en valdigt stor stad med alla dess fordelar och nackdelar. Sjalva down town San Diego var inte sa fint for dom holl pa att bygga om manga av husen, men stranden och vagarna utmed kusten var jattefina. Palmer mellan gatorna och sma berg i bakgrunden gjorde ganska mycket.

Jag spelade bra forsta dagen (72), men tappade lite andra med 77 (+5). Jag ar anda ganska nojd for man kunde ha fatt manga fler slag pa den banan. Med vattenhinder utmed alla hal och stora och trixiga bunkrar sa var det en ganska rolig bana att spela. Man var tvungen att tanka pa varje hal och infor varje slag. Horde Hannas rost i huvudet pa vissa slag; "hur kan jag gora par pa det har halet?" "Spela smart". Det hjalpte faktiskt :)  Sen kom ju pappas tips in ibland ocksa och sa att jag maste sla fardigt slaget och jag maste ju erkanna att det hjalpte det med hehe
Det var en bra tavling. Pa forsta teen sa ropade dom upp namnen sa som dom gor pa TV ("On tee, representing McLennan Community College...") Det var lite roligt och startern gjorde ett bra jobb med att uttala Svenningsson!

Sa nu ar jag tillbaka i skolan igen och det kanns lite skont att sista tavlingen ar gjord for sasongen for nu kan man koncentrera sig pa skolan lite mer och man slipper missa klasser. Nu ska jag snart borja skriva pa en engelska uppsats. Jag skriver om hur man tvattar, och det ar ungefar lika spannade som det later..

Annars ar allting bra har borta. Det flyter pa som det ska och nu ar det bara tre veckor kvar till Emsvett kommer, det ska bli sa kul att se henne! Och sen ar det inte langt kvar till familjen kommer ocksa! Herre gud, vad fort tiden gar! Jag hinner ju knappt med, snart november och sen ar det december. Gud sa bra :)

Mamma: Nar vi var i San Diego och skulle handla en t-shirt i en shop sa fick jag 20 % pa den hahaha Jag kunde inte halla mig for skratt for da borjade jag tanka pa nar vi fjantar! Hon tyckte nog jag var lite konstig men men :) Jag saknar dig och nar vi far vara anfall!

Nu maste jag nog ta tag i min lilla uppsats. Jag har ganska manga kort fran resan som jag ska lagga upp sa fort jag far tid. Tankte bara uppdatera er lite om hur det var och att jag ar hemma igen.

Hoppas att allt ar bra hemma och uppdatera mig garna om laget :) Jag saknar er mycket men tank vad fort tiden kommer ga till december! Yaaay!

Skot om er!
Ida

San Diego!

San Diego 10.29 am

Nu ar vi i Californien! Yay! Allt ar sa annorlunda har och inte en cowboy sa langt man kan se! Just nu sitter vi och vantar pa att vi ska aka till golfbanan och spela in. Sen ar det en liten bankett ikvall, trevligt.

Igar var vi pa stranden och tog kort. Hur vackert som helst! Vi hade roligt hela laget sa det var kul!
Jag ska lagga upp mer bilder sen nar vi kommer hem men har ar nagr abilder fran igar.

 

Men nu maste jag ga for vi ska aka. Men jag ska skriva mer imon!

ha det sa bra!

Ida


Min telefon fungerar

Biblioteket 8.04 pm

Nu har min telefon antligen borjat att fungera! Jag klagade lite pa bolaget sa dom skickade en gubbe till huset som skulle fixa det. Och ar det inte typiskt om han bara kan koppla in sladden i jacket och telfonen fungerar, nar jag har testat det 214 ganger och det inte fungerar. Kande mig lite dum, men han tyckte att sana jobb var dom basta haha och det kan jag forsta for han behovde ju inte slita mycket direkt. :)

Mitt telefonnummer till huset ar: 001- 254- 836-0425

Var inte radda for att ringa! Om jag inte svarar sa lamna ett meddelande, det ar alltid roligt att hora nar man kommer hem. Nu till helgen ska jag vara borta hela tiden for vi ska till San Diego Wooho! Det ska bli sa roligt!

Nej, nu far jag nog ta och plugga lite. Det ar ju trots allt Study hall..

Skot om er sa hors vi snart hoppas jag :)

Ida

Hemma fran Tarleton State

Waco 7.08 pm

Nu ar vi hemma igen fran Grandbury. Det gick valdigt bra for laget for vi kom tvaa av alla lag och vann bland alla juniorcollege sa det var roligt. Jag spelade bra forsta dagen men gjorde lite for manga bogeys andra varvet.. Det var lite problem med vadret for det askade, blixtrade och osregnade pa tisdag morgonen sa vi var helt sakra pa att vi inte kunde spela. Sen nar det borjade ljusna sa slutade det att regna och vadret blev battre sa vi kunde spela klart tavlingen.  Har uppdaterat lite bilder fran Oklahoma City och Tarleton sa ni har lite uppfattning om hur vi ser ut nar vi spelar.

 Det har ar laget efter prisutedelningen igar. Fr v. Jacy, Courtney, Layla, Amanda, jag, Kim, Brianna och Coach.

 Samma bild igen fast utan Coach.

 I vantan pa alla resultat forsta dagen.

 Layla och Courtney har kul innan start i Oklahoma.

 Lite fjant innan avfard mot hotellet utanor varat transportmedel :)

Har nagra mer bilder men jag kommer lagga in mer efter San Diego pa lordag. Yaay! Det ska bli sa roligt! Allt ar bra har. Inte sa mycket i skolan denna veckan sa det ar skont. Snart ska nog jag och Brianna ut och springa lite. Hon ar nog den jag komer bast overrens med, vi ar nog uppfostrade pa samma satt (sunt fornuft). Sa det ska bli skont. Efter vi kommer hem fran Californien sa borjar fys traningen med softball tjejerna, ska bli spannadne och skont att borja trana igen!

Men nu ska jag byta om och ringa Brianna.

Jag saknar er och tanker pa er varje dag! Men det har redan gatt halften! Hur fort har inte det gatt? :)

Kram
Ida

Leaving for Grandbury

Waco 10.23 am

Ok, nu ska vi snart aka till Grandbury (Forth Woth) sa jag hinner inte skriva sa mycket. VIlle mest saga vad som hander och att jag kanske inte skriver pa nagra dagar. Vi spelar 18 imon och 18 pa tisdag sa vi ar nog inte hemma sa sent pa tisdag, sa skont!

Saknar er dar hemma och ska forsoka spela bra pa tavlingen!

Ha det sa bra och skot om er!

Ida


Tillbaka fran Oklahoma

Waco 8.18 am

Da har man kommit hem fran tavlingen i Oklahoma. Jag skrev ett inlagg i forrgar men det verkar som om det inte publicerades.. Det gick ganska bra pa tavlingen, jag skot 76-77 i vindar som heter duga och svara greener sa jag ar nojd. Laget kom 3:a, vi tappade en placering efter forsta dagen men vi ar nojhda med det anda. Banan var ganska latt i sig, det var greenerna som man tappade slag pa. Dom var snabba, svara att lasa med ganska luriga pinplaceringar. Hemma laget vann och det visar ju lite att dom har spelat dar innan. Har borjat sla min drive pa ett nytt satt. Peggat ner ganska mycket och har bollen langre bak i stansen, da gar den lite lagre och det ar valdigt bra i vinden! Tror jag slar den lite langre ocksa men jag ar inte saker.
Nog om golf. Tankte bara uppdatera pappa lite dar hemma :)
Nu sitter jag i biblioteket och vantar pa battre tider. Har en klass 9.10 och ska nog plugga lite fore den. Idag gar jag i skolan till 14.20 och sen har vi study hall med laget. Ingen traning idag for vi har ganska mycket att ta igen med skolarbete och sa. Pa fredag ska vi hjalpa till pa en tavling ute pa Cottonwood. Vet inte riktigt vad vi ska gora, formodligen bara se trevliga och glada ut. Det blir nog som en piss i mississippi ungefar hehe

Min telefon i huset har fortfarande inte borjat fungera! Lite smatt upprord for den skulle ju funka innan helgen. Om den inte fungerar imorgon sa far jag nog ringa dom igen och klaga lite.

Annars da? Joho, det flyter pa ganska bra. Klart man langtar hem och vill traffa alla igen, men det ar inget som jag inte kan hantera. Det ar bara 12 veckor kvar tills jag far aka hem. Det ar ju ingenting egentligen! Nu gar de har tre veckorna ganska for tfor vi har tva tavlingar kvar. En i Grandbury (2 timmar harifran) och en i San Diego. Yaay! det ska bli roligt att se det! Jag trro vi aker dit den 14 oktober.

Sen ar det inte langt kvar till Millan kommer, hur kul ska inte det bli da!! Sa roligt att se den dar lilla skatan igen :)

Nej, nu far jag nog oppna mina datorbocker om det ska bli nagot gjort. Ganska mycket att ta igen dar har veckan, har ett prov och tva arbeten att gora. Men det loser sig nog!

Tanker pa er darhemma!

Ida