Nu äntligen!

Nu har solen fattat galoppen och strålar så fint från himlen! Wohoo!
Igår och idag har jag och Jossan jobbat på vår bränna uppe på golfbanan och det är så skönt att gå och träna i värmen. Det är efterlängtat!

Åh, jag måste berätta om mina modiga insatser på Liseberg! Jag, La Beaf, Hanna och Pontus tog en tripp dit i söndags och hade en kanondag! Jag åkte Balder tre gånger, varav en i mitten, en allra längst fram och en näst längst bak. Hur härligt som helst! Helt klart var ju den längst bak härligast och jag önskar att man hade Balder i trädgården så man kunde ta sig en åktur sådär när man har lust. Kanonen och Spin Rock är också favoriter och även den nya Uppswinget var helt okej. Mycket roligare andra gången när man satt med utsikten över Göteborg. Då kittlade det lite i magen :)

Golfen har inte gått så bra de senaste tävlingarna, men nu är det slut med det. Det känns mycket bättre redan efter bara några dagars träning så hoppas jag är på väg uppåt igen. Nästa vecka bär det av till Falköping så det ser jag fram emot. Ska ta lite revansch om inte annat!

Denna veckan väntar mest träning och planering av Olka Trophy som juniorerna håller i på Isaberg. (Partävling som spelas på lördag om någon är intresserad!) Och sen blir det nog en tripp till Hamstad med skulle jag tro. Ibland är det rätt skönt att inte ha några planer, 'go with the flow' liksom! haha

Nehe, nu kan jag inte sitta vid datorn längre på en sån här fin dag. Skämmes! Ut och njuta ska jag med min vän Elin. Härligt!

Ha det bra!

Ida


                                        image139