Broc Brocoli, nice to meet you!

Waco 9.04 pm

Nu har jag snart varit har i tva veckor och det kanns fortfarande som jag bara ar har pa semester. Men jag trivs battre och battre for varje dag som gar och laget kanns mycket roligare nu an i borjan, vilket ar valdigt skont! Nu har jag precis kommit hem fran en promenad runt kvarteret och innan dess var det traning pa Whitney Buff (eller nagot sadant). Jag spelade inte sa bra men korde golfbil desto battre :) Nej, men vi ska kvala igen imorgon och da ska jag spela battre!
Jag ar ledsen om jag ar dalig pa att hora av mig till er dar hemma men det ar svart att hinna med ibland Lovar dock att jag ska bli battre pa det. Det galler dig med Hanna :)
Har fatt ett nytt smeknamn; Broc. Det star for Brocoli som tydligen ar min favoritmat har. Far ta lite skit for att jag inte ater pommes, chips och kakor till lunch och middag, frukost ocksa for den delen! Forsta gangen Amanda sag att jag at grot till frukost (och gjorde den sjalv) fick hon en smarre hjartattack. Alltid kul att sta ut fran mangden haha
Fick reda pa att vi ska aka till Californien var sista tavling! San Diego narmare bestamt! Hur kul som helst! Tror vi ska dit i mitten av oktober sa det blir ett datum att se fram emot!
Har en stocker har borta! En av de langsta personer jag nagonsin har traffat tror jag. Han heter Brian och ar svart och ar med i basketlaget. Han hanger efter varje tjej som gar forbi honom pa campus och gar garna hem till deras hus. I sondags stod jag och strok i vardagsrummet och da gar han ratt in i vart hus! Han tyckte det var ehlt okej men jag tyckte faktiskt det var lite otackt.. Nu haller vi varje dorr last kan jag lova! Och vi misstanker att han har ett nytt offer pa skolan. Smider planer pa hur vi ska radda henne nu.. Tricky..
Nu ska jag lasa lite engelska innan jag ska sova tankte jag..
Som sagt, battring pa kontakt-sidan fran min sida. Vill dock att ni ska veta att mailen och allt betyder valdigt mycket har borta! AVEN om jag inte svarar direkt :)
Skot om er!
Ida

Tva dagar i skolan klara..

Waco 4.32 pm

Nu har jag gatt tva dagar i min nya skola och det kanns faktiskt ganska lugnt. Jag tror vi kommer fa mycket att gora men lararna verkar hel ok sa det ar bra.
Just nu sitter jag och vantar pa var traning ska borja.
Igar var  vi och kopte lagklader med Coach. Tva pikeer och ett par loparskor blev det, galet bra!
SKolan ar verkligen som pa film. Det finns ett danslag som ar som cheerleaders och sen har vi baseball laget som ar "coola killarna" och sen har vi fyra och en halv meter langa (morka) basket spelare som gar med alldeles for langa t-shirtar. Lite kul faktiskt.
I lordags var vi pa ett typiskt amerikanskt party i ett hus i Waco. Det var nagra killar som hade blivit avstangde fran skolan for att dom hade alkohol hemma sa dom spenderade alla deras pengar pa sprit at folk dom inte kanner.. make sence..not! Iallafall, tank dig american pie fester dar dom har plastglas i olika farger och dricker ol fran en tunna. Det var precis sa det var! Helt galet, kandes som man var i en film. Men sen borjade jag tanka pa vad som var i Stiflers ol och da var det nog med ol for min del kan jag lova..
Nu maste jag ta en macka innan traningen borjar. Jag kommer nog skriva snart igen for nu har vi internet i lagenheten.
Skot om er dar hemma! Saknar er!
Ida


Nu är vi framme!

Waco 15.37

Nu är jag och Jojo framme och allt har gått jättebra. Just nu är jag so excited för vi har preciis sett min nya lägenhet, nej, jag menar hus för det är verkligen ett hus! Jag ska dela det med två andra tjejer, Amanda och Layla men jag har stort rum, jätte fräscht badrum och en galet stor garderob!! Vi har ett stort fint kök och en liten baksida med gräsmatta. Vi har tom dubbelgarage Andrei ;) Kommer ladda upp bilder på det sen.

Det känns verkligen jättebra nu. Coach har lugnat mig och han säger att är det något så fixar han det, vilket är skönt! Hoppas jag får träffa resten av laget ikväll för jag har bara träffat Jacy än, mycket trevlig!

Värmen är helt otrolig men underbar. Tacka gudarna för A/C! Ska jobba lite på brännan i dagarna om jag hinner tänkte jag. Hur bra som helst =)

Nu ska jag och Jojo shoppa lite mobiltelefon till mig. Hoppas det blir en söt en!

Ha det bra så hörs vi snart igen!
Varma texas hälsningar
Ida

En liten dag kvar

Jaha, så nu står man här och ska om ett antal timar ge sig av mot varmare breddgrader :) Ja, jag är nervös och ja, jag är lite rädd men det gör inget. Det här ska bli hur kul som helst och jag är bara tacksam för att jag får uppleva det!

Det är har varit, och kommer fortsätta vara en dag full av avsked, som är lite jobbigt, men samtidigt måste det komma. Jobbigast (förutom familjen) blir nog mormor, hon är ju för söt. Hon är nog min idol!

Nehe, nu vankas det mat, underbart! Stekt ris med kyckling vill min mage ha!

Nästa gång jag skriver är jag i USA.. Så himla häftigt egentligen!

Ha det bra och safe trip till mig och Jojo!

Tävling, logen och en himla god kladdkaka!

Nu är juniorernas tävling (äntligen) färdig. Måste säga att den blev riktigt bra! Vi hade ju inte tur med med vädret men det löste sig i slutändan ändå. Banketten löste sig också tilslut, Bridgeman, Emelie, Lina och jag var rätt bra på att pussla med stolar och bord. :)
Vi hade ju lite bråttom på kvällen för det var ju Elin och Linda och logen som väntade. Den snabbaste förfesten jag har varit på men dock inte den sämsta! Vi kom iväg framåt 12 och dansade hela natten lång! Sista utgången innan terminen och vi hade helt klart roligt! 

Idag på träningen körde Stephen en liten surprisefika som ett litet avsked. Det var väldigt trevligt och kladdkakan satt som skalet på ett äpple som min pappa brukar säga! Det var lite tråkigt att säga hej då till laget, speciellt my homie. Men vi får ju synas snart igen!

Nu funderar jag på om det ska bli en liten morgonpromenad imorgon.. 07:00 låter ju sådär upphetsande, men vad gör man inte för att kunna få lite tid med sina systrar! 

Nu är det nog dags att sova för Ida, hon har en stor pack-dag framför sig imorgon!

God natt! 

Vad har jag för musiksmak?

Har kommit på att jag måste ju ha med en del skivor till USA. Frågan är bara vad för skivor man ska göra/ta med. Lite av allt får det nog bli.. Ska bara se till att bränna lite.. eller jag menar köpa...

Och vad vill pappa ha i födelsedagspresent?

Och hur får jag lite ledigt på lördagkväll? Är så sugen på att vara med mina favoriter..




16th coming up!


Nu håller jag på med de sista förberedelserna för ett nytt äventyr! Landet är USA, staten är Texas och staden är Waco. Waco ska bli mitt nya hem, kan man fatta det? Nej. Det ska bli så himla roligt men samtidigt så himla skrämmande och nervöst. Jag vet många som har gett sig av utomlands men jag har aldrig tänkt på hur modiga de har varit. 
Nu börjar allting äntligen bli klart och jag börjar känna att jag har kontroll över läget. Csn? Check! Visum?Check! I-20? Check! So far so good. Nu ska man bara bestämma vad man ska ha med sig i resväskan. Eftersom det kommer vara typ 700 grader där borta nu så kan man ju lämna jackan hemma iaf. Däremot funderar jag fortafarande om man kan få ner min BigPopper i flygfodralet kanske? Nej, den får pappa och andrei vakta så länge.

2006 kommer nog vara det mest händelserika år jag har varit med om. Student, bal och hela den biten och nu en liten flytt. Mitt i all stress och resfeber känns det faktiskt riktigt bra. Visst, det kommer bli jättetungt på Landvetter när man försvinner genom passkontrollen men det är ju det här jag vill så nu är det bara att kasta sig in i äventyret! Underbart! Min trygghet därborta (första terminen iaf) blir Jossan, och det är jag väldigt tacksam för! You and me sis :)

Hinner nog skriva lite till innan jag åker så vi hörs sen,

Ida


Systrar

Systrar- ett underbart påhitt!