Raining on a Sunday

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag för det har inte hänt något speciellt. Helgen har som vanligt gått alldeles för fort och jag vet inte varför det alltid är så. Ibland skulle det vara skönt att kunna byta vardagarna till helg och tvärtom.. Fast det är klart, då skulle man väl inte uppskatta helgen så mycket som man gör. Klurigt det där..

Igår blev jag bjuden på middag av en av de snällaste personer jag känner, Doug. Han är underbar! Han skickade ett meddelande till mig igår i fredags och frågade om inte vi skulle ta och äta lite ihop. Och klart att jag ville det! Jag och han åkte till Red Lobster och hade väldigt trevligt. Det verkar som om han och Coach Ferdon ska komma till Sverige i sommar, himla roligt tycker jag!

Idag har jag försökt att hinna med så mycket som möjligt. Det började med lite promenad, sen lite golf, sen lunch med några i laget och självklart också lite pluggande. Jag fick lite smått panik för jag såg att jag hade ett arbete som skulle vara inne på tisdag.. Men det är inte så farligt för det ska bara vara 3 sidor om någon person som har påverkat Kristendomen på något sätt, så det ska nog gå bra det med hehe Fast jag fick lite smått panik först :)

Åh, jag måste berätta om min snilleblixt idag på Jasons Deli. Vi satt och åt och Layla hade Thousand Island dressing på sin sallad. Då satt jag och filosoferade om varför den hette så,  såg jag ju att gurkbitarna (eller vad det nu är för något) är ju som små öar i såsen! Jag har ingen aning om detta är typ "allmänt vetande" eller om jag har helt fel, men jag tar chansen för att glänsa lite. haha En mycket världslig sak som fick mig att känna mig ganska begåvad ändå!

Sitter just nu och lyssnar på lite Robbie Williams innan jag ska hoppa i säng. Den mannen är ju underbar! Det får mig att tänka på Göteborg i somras när han ägde Ullevi! Får nästan rysningar i kroppen än från den kvällen, helt otroligt! Konserter är underskattade ändå, musiken och artisten blir så mycket bättre när man ser dom i verkligheten. Det är nog något jag ska försöka gå mer på i framtiden. Är det någon som har några tips om bra konserter så säg till mig, jag är öppen för förslag! :)

Nehe, nu måste jag kissa igen för ungefär 236:e gången ikväll för jag har ju suttit och ätit vattenmelon medan jag läste min bok. Lite smått störande, men det är det värt! Det är ju så gott!
Nu är det läggdags för min del. Det öser ner regn utanför mitt fönster så det där med golfträning imorgon låter inte så lockande just nu. Men förhoppningsvis har det regnat klart tills dess!

Hoppas allt är bra där hemma! Här flyter det på som vanligt och snart är vi inne i april. Det känns som om sommaren är på väg med stormsteg - det tycker jag om!

Ta hand om er! Många kramar!

Att en vecka kan gå så fort..

Den här veckan har varit full med skratt, fjant, sevärdheter, hyrbilar, kärlek och massa god mat! Andrei har varit här och hälsat på och det har varit underbart att ha honom här. Det började lite ostadigt dock med en stängd Dallas flygplats i tisdags. Det var stormar så planen fick åka till Houston och landa istället. Tack vare en (underbar) Coach kunde jag och han hämta honom i Dallas på tidagsnatten dock.
Veckan rullade på och onsdagen började lugnt med att hämta hyrbilen och därefter visa Wacos framsidor. Självklart blev det lunch på Souper Salad! Sen gick vi på "Music & Lyrics" (med Hugh Grant och Drew Barrymore) på kvällen och den var faktiskt väldigt söt. Lite torr i mitten, men med några härliga repliker tror jag vi båda tyckte mycket om den.
Torsdagen åkte vi på upptäcksfärd till Wal-Mart. Jag älskar den affären, man kan hitta allt där tror jag! Allt från leksaker, vapen och kläder till mediciner och mat. Himla smidigt!Vi tog också en promenad på Baylors campus och tittade på hur björnarna mådde. Efter lunchen tog vi en snuskigt god glass på Marbel Slab. Där väljer man först vad man vill ha för glass smak och sen vad man vill ha i den- farligt! hehe

I fredags och lördags åkte vi ned till San Antonio och bara myste. Vi gick och kollade på The Alamo och åkte båt på River Walk. Sen på kvällen åt vi på Hard Rock Café längs med floden och bara njöt av solskenet och semestern!
Men man kan ju inte ha en semester utan lite shopping så på vägen hem stannade vi på ett shopping center och hade "no limits" för några timmar :) Självklart avslutades det med en Frappuccino på Starbucks!
Resten av veckan hann vi med att prova på Barbeque, dansa two-step på The Ranch, Texas Roadhouse och träffa laget och mycket mer.

Det har varit ett perfekt lov med massa skratt och nya minnen. Nu är det lite lättare att komma tillbaka till skolbänken när man har lite att tänka tillbaka på. Det var mitt första, och tro mig, mitt bästa Spring Break någonsin!

Här kommer lite bilder. Jag gissar att det kommer mer så småningom, men ni får hålla till godo med dessa så länge. Enjoy!

                                     

SPRING BREAK!!

Nu är det äntligen Spring Break och jag kan nästan inte förklara den känslan! Hela den här veckan har varit full av massa plugg och måsten, men nu är det slut med det (haha för en vecka iallfall)! Lovely!

Idag har jag och mina rumskompisar gjort ett litet misstag. Idag ska vi åka till Lamar och spela vår tredje tävling. Problemet var bara att vi ställde om till sommar tid idag och för att vi var så rädda för att vi skulle försova oss slutade istället med att vi gick upp en timme för tidigt.. Gick upp halv sex istället för halv sju, härligt.. haha Coach var road iallfall!

Den här banan ligger ungefär 4 timmar söder om Waco så det blir en bra tupplur på vägen dit :) Vi ska spela 36 hål imorgon och 18 på tisdag men dom har varnat för stormar och åska så vi får se hur mycket vi kommer att kunna spela.

Igår kväll, på väg hem från Jason's Deli så var jag, Amanda, Layla och Kat i bilen. Jag var förmodligen lite trött och satt och filosoferade lite. Satt och tittade på en skylt vid ett stoppljus och det ståg DIP på den. Bokstäverna var ganska långt isär så jag trodde det var en förkortning. Så jag frågade ju glatt vad D I P stod för..  Det skulle jag inte för alla i bilen började ju skratta hysteriskt. Amanda fick tillslut fram att skylten varnar för "a dip in the road". Alltså en håla.. Ida har nu ett nytt smeknamn.. haha Men men, ibland har man ju inte alla hästar hemma och det är ju inte alltid så lätt med det andra språket.. That one is one me guys! :)

Nej, nu måste jag göra mig iordning för Coach kommer om en liten stund. Jag ska ta min kudde och min Ipod och kura ihop i bussen. Gött!

När vi kommer hem från tävlingen kommer Andrei hit och det ska bli så roligt! Kan inte fatta att det redan är här! Awesome!

Hoppas allt är bra därhemma. Har hört rykten på stan att snön är borta nu iallfall - är det våren som är på väg? Saknar er och tänker på er! Happy Spring Break everyone! Wohoo!

Massa kramar!
Ida

Celbrate good times, Come on! Aoouw!

Fredag, härliga fredag! Sitter i biblioteket och väntar på min historia klass. Har precis kommit från aerobics och det var riktigt svettigt idag, skönt!  

I tisdags kom vi hem från tävlingen i Corpus Christi och det var så fint där nere. Det ligger precis vid kusten så våren hade redan kommit och träden började slå ut. Golfbanan var riktigt fin och grön. Man kan nog kalla det för en typisk Country Club för bredvid den var tennisbanor och pool och inne i klubbhuset var det jättestort och lyxigt. Innan man kom in till omklädningsrummet var det ett rum med stolar och bord dukat fint. Först tyckte det var lite udda att sitta och äta där och inte i restaurangen men jag fick sedan reda på att det var där dom fina damerna satt och spelade bridge (eller vad det heter) och tog sig en drink efter tennisen eller en runda golf. Haha Ja, det är ju inte konstigt att golfen har det ryckte det har.. JJag spelade ganska bra båda dagarna (74-74-73) så det var roligt! Det var lite synd att resten av laget inte riktigt hade spelet inne så vi slutade väl trea från slutet tror jag. Men men, det är bara att kämpa på! 

                                                         
            

Idag ska vi inte göra något speciellt. Efter min historia lektion ska vi träna lite och sen ikväll blir det nog lite filmkväll. Brianna har ju inte sett Benchwarmers än och hon börjar tröttna på att inte förstå våra skämt om filmen haha 

Till mina kära systrar: Vi hörs ju alldelles för sällan! Jag måste a bättre koll på er nu. Och Millan, uppdatera din blogg! :) Haha Men det verkar som om ni har det bra i alla fall, vilket är det viktiga. Jag saknar er väldigt mycket! Det finns ingen här som förstår min ?Celebrate Good Times?? dans ju!Lätt att vi har många såna att ta igen i sommar. Get very excite!! Haha 

Nej, nu ska jag leta upp lite källor till min engelska uppsats. Önska mig lycka till för jag tvivlar på att det kommer gå så bra.

Hoppas allt är bra därhemma! Jag tänker på er! 
Många kramar
Ida 

Ps. Nu är det bara 10 dagar kvar tills Andrei kommer! Lovely!