December, 5 2007

Nu ska jag göra ett nytt, tappert försök att uppdatera min lilla sida. Jag försökte igår, men klantig som man är kom jag ju åt fel knapp och alltihop försvann. Nu har jag fått tillbaka lite tålamod så nu ska jag allt ta och skriva igen.

Dagarna går så fort nu så jag hinner ju knappt med. Det är redan den 5 december och jag har bara en ynka liten julklapp färdig. Jag borde vara jättestressad, men jag har inte tid till det..ironiskt nog. Men nästa vecka får det allt bli lite julklapps-handlande, Andrei blir nog glad när han får följa med och shoppa lite.. haha

Imorgon ska jag och mamma titta på en lägenhet i Borås. Det ska bli riktigt spännande! Jag hoppas inte på för mycket, men man kan ju alltid hålla tummarna. På pappret verkar den faktiskt helt okej, men sen vet man ju inte hur ärlig uthyraren är. :) Det känns lite underligt att titta på ett ställe där man ska bo alldeles ensam. I USA bodde jag ju också hemifrån, men då hade jag ju Amanda och Layla iallfall. Samtidigt ska det bli kul att få inreda som man själv vill och se hur man verkligen klarar sig på egen hand. haha Det kanske blir mig man får hålla tummarna för och inte lägenheten..

Nu sitter jag och donar lite med min nya dator (aka. pappas gamla). Det blir nog att jag köper en egen så småningom men än så länge duger denna gott.  Till våren kommer den nog till stor användning om inte annat!

Nu blir det snart sängen tror jag, man blir så lätt trött av att jobba ibland. Fast jag måste erkänna att jag trivs väldigt bra på macken (Även om jag får ta en och annan förlust i vissa vad..) Sen är det något speciellt med att jobba med människor, det finns verkligen alla typer och sorter.. Bara under en dag har man fått se och höra en hel del, det tro man lätt inte om en liten mack i Gislaved! :)

Imorgon blir det första lediga dagen på länge, det ska firas med att gå till gymet, laga lite mat till familjen och att ta en tripp till Borås. Låter härligt!

Sköt om er!
Ida