Hoppet är det sista som lämnar en!

Okej, nu sitter jag och försöker mitt bästa till att plugga in i det sista.. Det går sådär. Efter att ha försökt hela eftermiddagen tog jag till drastiska åtgärder och gick till affären. Jag kom hem med vattenmelon, mjölk och Oreos.. Jag vet, syndigt värre, men lite sockerkickar måste man ha.. Plus att det är så snuskigt gott så då blir det ju nästan okej. :)

Min syn de senaste timmarna:

                                                                        


Jag peppar mig själv med en liten mirakel historia. När jag kom tillbaka till Borås i måndags möttes jag av en lite (milt uttryckt) sliten blomma..

                                                                      

Jag trodde först att hoppet var ute och att det bara var till att slänga den, men jag gav den en chans. Jag öste på med vatten, bad en bön eller 20 och hoppades på det bästa. Efter bara några timmar såg den ut så här. Härligt va?

                                                                     

Just nu känner jag mig som plantan. Lite sliten och ganska hängig, men trots det så kämpar jag lite till. Med massa vatten (dvs. mjölk + oreos) får man lite extra energi som man kan behöva så här i slutet. :)

Nu är det nervsystemet som gäller och sen ska jag gå och lägga mig med gott samvete! Ser nästan fram emot imorgon för sen är det ju sommarlov! Sweet action!

Ida