"Macaroni?! Yes, that means garlicbread!!"

Åh, vilken skön dag det har varit! Jag har egentligen inte gjort så mycket vettigt och kanske inte så mycket som jag borde, men ibland måste man ha sådana dagar. Det började ganska bra med en lång, härlig morgonpromenad i solskenet. Det bästa med att vara ute och gå på morgonen är att man får komma hem och äta gröt sen, såå gott! haha Jag har hittat en utmanare till min kära köttfärssås; gröt är underskattat (särskilt med lite kanel på.. mumma!)
Efter det fjantade jag lite med mamma MSN och sen i telefonen också. Jag vet inte vad det är men av någon anledning så blir det lätt att man bara tramsar med henne. Men jag klagar inte, tvärtom. Underbart!
Har också tränat lite idag. Gick helt okej faktiskt. Lite bättre med puttningen så det ser bra ut inför helgen. Då bär det av till Corpus Cristi (så långt söderut man kan komma i Texas) för säsongens andra tävling.

Helgen har varit väldigt lugn. Vi har fått lite stamgäster i vårt hus på helgerna bara. Några (lagom irriterande) high-school tjejer tycker att vårt hus är väldigt bra att festa i. Om jag ska vara helt ärlig har jag lite svårt för tjejer som beter sig som 14, flirtar med allt som rör sig, skriker, gapar och som inte kan kontrollera sina alkohol intag. I Sverige kallar vi dom för fjortisar, i USA är det för tillfället mest "coolt". Kan ju bara hoppas att de tar sitt förnuft till fånga i den närmsta framtiden.. 

Jag måste bara berätta om vilken underbar film jag såg igår! Benchwarmers heter den och handlar om hur barn som har blivit mobbade i skolan får en andra chans i ett baseball lag. Den kan vara bland de roligaste filmerna jag har sett! Den var ju lite dum och det kan hjälpa till om man är lite trött, men jag tyckte den var hysterisk! Se den!

Nu sitter jag i mitt rum och solen har precis gått ner utanför fönstret. Jag tror jag ska ta och göra lite uppgifter från min miljöklass ikväll. Men mycket mer än så blir det inte. Har starka planer på att göra en fruktsallad också, tyckte det lät som en ypperlig avslutning på veckan :)

Som jag lovade så kommer lite bilder från första tävlingen. Det blev inte så många för min dator har lite fnatt med uppkopplingen idag. Det får bli kvalitet före kvantitet, men det är så det ska vara har jag hört!

Först har vi en bild på mig och Brianna på inspelsvarvet. Sen är det en väldigt unik bild ifrån Cousatta Casino och sist men absolut inte minst mina nya golfskor. Är dom inte söta?

      
               

Hoppas allt är bra med er därhemma! Går det lika fort där? Det är redan 19 februari imon; jag hinner ju knappt med! :)

- I did it!!
- Yea, but you are still out!
- You are still fat!
                                     ( - Benchwarmers)

Sköt om er!
Ida


Kommentarer
Postat av: Pappa

Alltid lika kul att läsa din blogg...Kanonfina skor!
Kul att 'höra' i bakgrunden när du och Mamma fjantar er i telefon osv. Ha det gott vi hörs...

2007-02-19 @ 13:00:10
Postat av: Elin

Hallå babe!!
Superfina skor =)
Sitter nu på jobbet vid mitt alldeles egna skrivbord! Det är lite vuxenpoäng på det va?! *ler*
Kul o prata med dig på msn...synd att vi inte tajmar varandra oftare bara.
Tycker dina morgonpromenader låter hur sköna som helst, vill gå med. Jag är inte ute o går mycket nu, blir mest träning i studion och sporthallen. Ska bli bättring på promenaderna när det blir skönare väder. Och sen kommer ju du hem o kan gå med mig med!
Jag saknar dig sötgöte!!

Postat av: Andy-Power

Hej Baby!
Schyssta dojjor du fått tag på, va nästan För vita och fina..
Tycker de är bra att du unnar dig lita dagar där du bara tar de lugnt, bra för hälsan vettu =) Här borta är allt som vanligt, ska snart krypa ner till sängs.. Måsta ju ladda mentalt inför morgondagens jobb!
Fajantade verkligen du och Kersitn? Hhmmm... Låter inte allas som ni de.. hehe! Nu är ju för roliga.

Ha de toppen därborta så hörs vi snart av!
Puss på dig, bruden

2007-02-19 @ 22:02:20
Postat av: Anonym

Hej gumman!
Tack för senast. Snygga skor.
Vi målar vitt för brinnande livet, blir nog ganska bra. Har tingat Pigge till helgen igen, han är så mysig.Har lite dålig koll på de afrikanska brudarna, men allvaret börjar ju i morgon.
Sitter på jobbet så det är dax att ta hand om "gubbarna" nu.
Ha det så skönt!
Modern

2007-02-20 @ 12:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback